38 (068) 888 18 30

Інтер’єр ресторану

Інтер’єр ресторану

Для дизайна інтер’єра ресторана, бару, потрібно копітка робота висококласного фахівця. Адже гармонійний, продуманий до дрібниць інтер’єр – це перше, на що звертають увагу відвідувачі ресторану.

Дизайн інтер’єра ресторана – візитна картка закладу

Погодьтеся, що в очікуванні замовлення ми, як правило, вивчаємо новий для себе простір, відзначаючи деталі оформлення холу, столиків, барної стійки і загальну атмосферу, що формується інтер’єром закладу в цілому. Тому гармонійний дизайн інтер’єра ресторана, бара, що викликає бажання повернутися ще раз – найкраща реклама для закладу.

В першу чергу, при розробці інтер’єра ресторана потрібно відштовхуватися від інтересів клієнта і сформувати чіткий портрет цільової аудиторії закладу. І, звичайно, ж, дизайн інтер’єра повинен відповідати стилю і тематиці ресторана. Навколо цієї візуальної концепції буде вибудовуватися загальне позиціонування і, в кінцевому рахунку – успіх ресторану.

Різноманітність існуючих стилів, декору, стільців, крісел, оздоблювальних матеріалів, освітлення – все підпорядковано одному правилу: інтер’єр ресторану, ні трохи не менше, ніж кухня закладу, повинен викликати у відвідувачів комфорт і бажання повернутися ще раз.

Вдалий дизайн інтер’єра ресторана або бара, – це синергія професійних рішень дизайнера і побажань замовника, яка досягається завдяки всебічному аналізу можливостей конкретного об’єкта, ринкових тенденцій і потреб потенційних відвідувачів.

Барна стійка – центральний елемент інтер’єра ресторана

Важливий момент при створенні інтер’єра ресторана або бара – це ергономічне і зручне для відвідувачів зонування простору. Як правило, найпильнішу увагу приділяється дизайну барної стійки – саме вона є центром будь-якого закладу і задає певний стиль. Адже в кожному барі чи ресторані багато постійних відвідувачів, які воліють проводити час саме за барною стійкою. Професійне дизайнерське бачення барної стійки згодом буде тим стрижнем, навколо якого проектуються обідні зони, літня тераса, танцювальний майданчик. Важливо ергономічне розташування барної стійки, оптимальне розміщення устаткування, якість використаних матеріалів – з цих та безлічі інших деталей складається згодом успіх закладу.

У будь-якому випадку, головне завдання інтер’єра ресторана або бара – створити приємну атмосферу комфорту за рахунок естетичної привабливості і стильової єдності оформлення, що під силу тільки справжнім професіоналам своєї справи.