38 (068) 888 18 30
ECO APARTMENT дизайн інтер’єру квартири
Опис
  •  
  •  

ECO APARTMENT дизайн інтер’єру квартири

Місцезнаходження: м. Київ, вул. Петрицького
Стан об’єкта: реалізований
Загальна площа: 103 кв.м.
Кількість кімнат: 3


 

Авторський дизайн квартири

Основною концепцією авторського дизайну при розробці інтер’єру стала гра контрастів у використовуваних стилях (хай-тек і еко стиль), матеріалах − камінь-дерево-скло, кольорах – чорний та білий, текстурі – глянсові та матові поверхні.

Об’єднаний простір кухні, їдальні та вітальні

Простір трикімнатної квартири логічно організований. Місткі шафи для верхнього одягу й гардеробна для гостей розташовані безпосередньо біля входу в квартиру. Праворуч від вхідної групи – об’єднані в єдиний простір кухня, вітальня та їдальня. Зліва − двері до спальні батьків, дитячої та ванної кімнати.

Авторське рішення − застосування чорної скляної панелі з телевізором і вбудованою побутовою технікою, яка фокусує на собі увагу. Ця поверхня плавно переходить у фасади кухонних меблів. Навпроти телевізора знаходиться лаунж-зона вітальні з великим диваном і пуфами. Лаунж-зона візуально зонована за допомогою підвісної стелі.

В обідній зоні вітальні знаходиться стіл на п’ять осіб − там можна повечеряти з родиною або зіграти з друзями в покер. Стіну за столом прикрашає вбудований біокамін з декоративним стосом, який символізує домівку.

Дизайн дитячої та спальні

Інтер’єр дитячої спроектований для хлопчика та дівчинки. Кімната, за допомогою колірних рішень, візуально поділена на дві частини − жовту, де дітлахи будуть спати і білу − для ігор і розваг.

Квадратура спальні для дорослих збільшена за рахунок приєднання балкона-лоджії. Також у спальні передбачена зона відпочинку та гардероб. Зона відпочинку відділена розсувними перегородками і вміщує зручні крісла та журнальний столик. Просторий гардероб прихований за дерев’яними панелями. Щільна тканина на вікнах закриває від проникнення прямих сонячних променів.

Дизайн ванних кімнат

У головній ванній кімнаті декоративна панель візуально об’єднує душову та ванну. Вбудовані у стелю світильники і трирівневе led-підсвічування створюють особливе освітлення. У гостьовому санвузлі зроблені спеціальні ніші для побутової техніки. На трьох квадратних метрах вдалося розмістити сантехніку, пральну і сушильну машини, бойлер, шафу-пенал і сушарку для рушників. Таке рішення автора дизайн-проекту функціональне та практичне. Оздоблення санвузла виконане з білого керамограніта, контрастом до якого виступає сланцева обробка ніш.


    Схожі проекти:

    Інші проекти