Студия дизайна интерьера Design Evolution

38 (068) 888 18 30

Elegance трикімнатна квартира в ЖК «Шервуд»
Опис
  •  
  •  

Elegance трикімнатна квартира в ЖК «Шервуд»

Місцезнаходження: м. Київ
Кількість кімнат: 3
Стан об’єкта: на стадії реалізації
Площа: 121 кв.м.


 

Планувальні рішення та оздоблювальні матеріали

Простора квартира в столичній новобудові вимагала грамотного планування. Після зміни геометрії санвузла в коридорі була організована пральня та містка гардеробна. Площі спальні та дитячої кімнати були розділені, за допомогою зведення додаткових перегородок. Унаслідок цього змінилася площа та геометрія центрального приміщення, з’явився невеликий хол. Кухня, їдальня та вітальня склали єдиний простір, розмежований за допомогою кухонного острова.

Стіни та стеля кімнат оздоблені декоративним тиньком. На підлозі − паркет з натурального дерева. Стіни гардеробної змонтовано з конструкції із тонованого загартованого скла. У оформленні санвузлів використаний натуральний камінь. Дитяча кімната укомплектована оригінальними ігровими будиночками з натурального дерева.

Кольорова гама

Основу колористичного рішення інтер’єру склав нейтральний бежевий колір. Поєднання теплих і холодних відтінків дозволило візуально розширити межі приміщень. Кілька темних акцентів (кухонний острів й обідня група) розділили об’єднаний простір кухні та вітальні на функціональні зони.

Дитяча кімната виконана в поєднанні рожевого та кольору перлини. Акцентна стіна за узголів’ями ліжок прикрашена яскравим малюнком. Контрастна аплікація на дверях кімнати візуально окреслює межі простору.

Вибір бежевої та ніжно рожевої гам продиктований їх універсальністю і вельми цікавою особливістю. Залежно від освітленості, змінюється і характер інтер’єру. Наповнений сонячним світлом він набуває урочистості. Сутінки й штучне освітлення створюють в кімнатах камерну атмосферу.

Аксесуари та декор

Контрастна архітектурна деталь і смисловий центр вітальні − сляб із оніксу з люмінесцентним підсвічуванням. Цей яскравий елемент з фантастичною текстурою привносить певну динаміку в досить консервативний дизайн.

У інтер’єрі кімнат використано багаторівневе освітлення: центральні люстри та вбудовані споти. Це дозволило зробити стриману кольорову палітру більш фактурною, а також розмежувати функціональні зони.

 


    Схожі проекти:

    Інші проекти