38 (068) 888 18 30
INTERIOR OFFROAD&DRIFT дизайн-проект інтер’єру СТО
Опис
  •  
  •  

INTERIOR OFFROAD&DRIFT дизайн-проект інтер’єру СТО

Місцезнаходження: с. Копилів
Стан об’єкта: на стадії реалізації
Загальна площа: 260 кв.м


 

Дизайн-проект інтер’єру СТО

Це, напевно, наш найсміливіший дизайн-проект. Над інтер’єром станції технічного обслуговування працював увесь колектив Design Evolution.

У головній будівлі спроектували три приміщення: робочу зону майстерні, зону очікування для клієнтів і кабінет директора.

Основою для дизайн-проекту інтер’єру був обраний індустріальний стиль. Бетон і метал − основні матеріали обробки. Кольори − графітовий, помаранчевий і білий.

Для всієї будівлі СТО спроектована система вентиляції і кондиціонування відкритого типу.

Конструкція з перехрещених двотаврових балок над входом в майстерню створює візуальний ефект зміцнення стіни, але є, по суті, декоративним елементом.

Приміщення ділиться на дві частини − зону очікування і робочий простір. Для їх візуального поділу використовували кольори − графітовий і помаранчевий.

Нестандартні рішення у дизайні проекту СТО

Усі елементи декору майстерні підкреслюють призначення приміщення: шини-динаміки, умивальник, зроблений з бочки Castrol, світлофори і ящики, використані в якості настінних полиць.

А як вам лампа в робочій зоні, яка зроблена з кузова Minicooper, пофарбованого в білий колір? Світло лампи падає на робочу зону та інструментарій, де підставками під інструмент є зігнуті гайкові ключі.

Велике графіті з люком банківського сейфа приховує двері до зварювального цеху.

Ще один нестандартний елемент − стенд для ключів з написом «Чоловіча косметичка» (рифлений метал за яким знаходиться магніт). Можна не вішати, а кидати інструмент в дошку і він буде приставати до неї.

Відмінно вписалися у проект інтер’єру спірально-навивні сходи, що ведуть з майстерні до кімнати очікування. Вони виконані в чорному кольорі, який додає конструкції з контейнером візуальної стійкості.

Скло в кімнаті очікування для клієнтів тоноване в помаранчевий колір. Матеріали стін − пофарбовані ОСБ плити, конструкція з яких тримається на залізобетонних балках 400Х400 мм.

Декор у зоні для очікування дозволить клієнтові весело провести час. Тут встановлені два дизайнерські дивани. Перший − це пофарбована чавунна ванна з подушками, а другий зроблений із задніх сидінь автомобіля, встановлених на металевому каркасі. Два столи зі скляними стільницями: в одному основою виступають два двигуни, у другому − дерев’яна палета. На стіні − фотопринт зі схемою УАЗіка, стелаж з металевого профілю.

Дизайн кабінету керівника

Стелаж і стіл в кабінеті директора зроблені з металевого профілю. Одна зі стін тут − газета, покрита лаком. Освітлення − трекові світильники і люстри з решіток та великих ламп.

Нестандартний дизайн санвузла − рифлений метал, жінка на склі + підсвічування. Умивальник − це шина 13 діаметра з вмонтованою раковиною, конструкція тримається на ланцюгах. Замість крана − пістолет від заправної станції.

Загалом, створюючи дизайн проект інтер’єру СТО, ми відірвалися по повній програмі!

Переглянути екстер’єр СТО.


    Схожі проекти:

    Інші проекти